In veel uitheemse culturen is het gebruikelijk dat een nieuwe woning eerst moet worden ingewijd, alvorens de nieuwe bewoners welkom kunnen zijn. In onze nuchtere samenleving wordt niet of nauwelijks bij dit soort zaken stilgestaan. Een huis is een huis. Maar er is meer tussen hemel en aarde. Denk aan straling in de woning, de aanwezigheid van oude of nieuwe onzichtbare, maar wel voelbare energieën. Heart4Homes is gespecialiseerd in het voelen, ontdekken, lokaliseren en neutraliseren van dergelijke energieën. Dat maakt onze werkwijze uniek en zorgt ervoor dat wij voor u kunnen bepalen of een woning op basis van de energie die een woning geeft wel bij u past. Daarnaast leveren wij alle traditionele diensten die u van een klantgerichte, professionele makelaar mag verwachten. Juist dankzij deze bijzondere combinatie zijn wij in staat om u optimaal te helpen bij het vinden van het perfecte huis.

Wij gaan uit van een holistische benadering

U zoekt een nieuwe woning en heeft een locatie op het oog. U gaat zich oriënteren op het woningaanbod aldaar, de ligging en het comfort van de verschillende huizen en natuurlijk naar de prijzen. Het lijkt een logische volgorde, maar Heart4Homes doet het graag anders. Voor ons is niet het huizenaanbod leidend, maar u als opdrachtgever. U bent het vertrekpunt van onze zoektocht. Want alleen door uw vraag en persoonlijkheid centraal te stellen, kunnen wij op zoek naar een woning die echt bij u past. Onze aanpak is holistisch, ofwel wij gaan uit van totale plaatje waarbij uw persoonlijkheid maatgevend is. Pas dan kunnen we samen met u bepalen of een geselecteerde woning ook echt bij u past. Want een huis kan verborgen ongemakken hebben die uw woongeluk belemmeren. Uw nieuwe huis moet u passen, maar u moet ook bij uw nieuwe huis passen.

Elke opdracht is voor ons een unieke opdracht. Daarom beginnen wij standaard met een intakegesprek waarbij we ingaan op al uw praktische, maar ook persoonlijke wensen. Op basis van dat gesprek stellen wij uw eigen woonprofiel op. Daarin staan zaken als: wat voor woning zoekt u (woning, villa, bungalow, Finca, appartement of bouwgrond); waar liggen uw voorkeuren en wat is het budget? Maar we benoemen ook zaken die passen bij uw persoonlijkheid, want wonen is voor elk individu verschillend. Wij zien wonen als een expressie van schoonheid, passie en geluk. Al die zaken komen uit uw hart en horen dus nadrukkelijk bij uw woonprofiel.

Bij Heart4Homes werken we vanuit ons hart en zijn we pas tevreden als u dat ook bent.

Wilt u meer weten over ons honorarium of onze algemene voorwaarden lezen? Klik HIER