'De woning die bij u past bestaat echt'

Lees verder

'Onze unieke methode werkt! Ook voor u!'

Lees verder

Welkom bij Heart 4 Homes

toonroijershousewhispererHeart4Homes biedt kopers van een woning een persoonlijke service en unieke methode om de woning te vinden die op alle fronten bij ú past.

Onze unieke aanpak gaat veel verder dan u doorgaans gewend bent van een “gewone” makelaar. Heart4Homes zoekt op een “holistische” manier waarbij niet alleen de fysieke aspecten van de woning, maar bovenal ook wordt gekeken of de energie of “chi” van de woning aansluit bij ú en uw medebewoners.

Een mooi huis is pas écht fijn om in te wonen als de energie of “chi” van de woning in lijn ligt met haar bewoners. Hoe spectaculair een woning ook mag zijn, als deze vitale “chi” factor niet resoneert met haar bewoners, zullen deze er nooit echt thuis voelen.

Het is van vitaal belang dat uw nieuwe huis de plek is waar u zich kunt ontspannen, veilig voelen en u zich helemaal kunt opladen. Uw huis moet bijdragen aan de kwaliteit van uw leven.

Heart4Homes helpt u bij het vinden van uw perfecte droomwoning.


Neem contact op!

 

Referentie

‘Dit najaar zochten wij in Andalusië naar een tweede huis. We kenden Toon Roijers nog uit Alkmaar waar hij een tijd lang gevestigd was als makelaar en hoorden dat hij sinds kort in Spanje actief is. Het leek ons verstandig om hem in te schakelen als aankopend makelaar. We hebben erg plezierig zaken gedaan, het is fijn om met hem te werken. Hij is meer dan persoonlijk betrokken en voelt goed aan wat wel en niet bij ons past. We zijn mede door hem op een erg mooi huis uitgekomen, volledig passend bij hoe we zijn en wat we van de ideale woonplek verwachten. Binnenkort ronden we de verkoop af.’

Bert van Raamsdonk

‘Ik ben zeker niet zweverig, maar geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde. Als je een huis wilt gaan kopen, zijn straling en energieën in een woning niet de eerste dingen waar ik aan denk. Maar Toon Roijers heeft mij laten zien dat dit erg bepalend kan zijn voor je woongeluk. Ik had hier nooit zo bij stilgestaan, maar heb zijn bemiddeling als zeer prettig ervaren. Mooi ook om te zien dat het hem niet gaat om de snelle deal, maar vooral om een tevreden deal. Al met al een aanrader.’

K. Van Swieten